2012. augusztus 27., hétfő

BKV hajóval a város...



A városnéző vs BKV hajó versenyben egyértelműen az utóbbi lett a myertes. Már maga a hajó is pozitív csalódás volt, az elképzelt bkv jelleg helyett egy teljesen jól kinéző, nyitott, emeletes hajó közeledett felénk. Belépve a hajó gyomrába a kissé zavarodottan álldogáló ellenőrökbe botlottunk, majd innen a lépcsőn azonnal az emeleti rész felé vettük az irányt.



Egészen a Kopaszi-gátig utaztunk, hát az biztos hogy nem egy gyors járat viszont ez eltöltött idő nagyon kellemes volt. Persze azért itt is adódott néhány negatívum, például kevés az ülőhely, a padlón kijött a burkolat a lábam alatt és a büfé rádiójából szóló diszkózene időnként az agyamra ment, a Gellért téri megállóban pedig műanyag szeméttel teli hordaléksziget látványa fogadott:


Mégis sokkal jobban éreztem magam itt mint a hivatalos sétahajón. Nagyon hiánypótló ez a kezdeményezés és nagyon szerethető is, reméljük sokáig fog működni. Azt külön értékeltem, hogy nagyon kedves volt a személyzet, mindenkinek lelkesen segítettek a ki és beszállásnál. Hétvégi programként is tökéletes a hajókázás, használjátok ki amíg még jó idő van, a város a Duna közepéről nézve is gyönyörű!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése